The smart Trick of ساختمان That No One is Discussing
The smart Trick of ساختمان That No One is Discussing
Blog Article
طراحان تصمیم گرفتند تا با ایجاد سوراخ هایی در پوسته آجری با نور بازی کنند که در اصطلاح شاباک نامیده می شود. آن ها با این روش ترکیب نور، رنگ، و فضای روی نما ایجاد کردند. در مجموع باید افزود که در این پروژه چنین ترکیبی از آجرها، قاب های آهنی و جزئیات تفسیری ساده از یک الگوی مدرن می باشد.
این پروژه در خمین شهر واقع شده است. یکی از خواسته های کارفرما در طراحی ساختمان اداری این بود که حجم بیرونی ساختمان و فضای داخلی آن معرف نام تجاری آن باشد.
این مرد ۳۳ ساله در مزرعه خود گواوا، انجیر، لیمو، پرتقال، نعناع و ریحان کشت میکرد و هر سال حدود شش هزار دلار از فروش این محصولات به دست میآورد. این تنها منبع تامین تامین معاش او، پدر و خواهرش بود.
بدنه این ساختمان فلزی بوده و عمده متریال به کار رفته در نمای آن شیشه و سطوح فلزی می باشد.
یکی دیگر از پیش نیازهای الزامی طراحی معماری طراحی های دو بعدی و سه بعدی فضا و حجم بنا به شکل شماتیک است تا طراحان و معماران متوجه شوند طرح نهایی قابلیت اجرایی دارد.
استفاده از آجر در بافت اجتماعی سنتی و معماری مدرن خانه شماره ۱۰
باید دقت کرد که برخی طراحان و معماران تصور می کنند که چون در فاز دو معماری نقشه های اولیه با جزئیات کامل ترسیم شده و با مقررات و ضوابط مهندسی تطبیق داده می شوند در فاز یک خبری از طراحی معماری نیست که کاملا غلط است. دلیل غلط بودن این طرز فکر این است که فقط در همین مراحل است که با کمترین هزینه امکان اصلاحات وجود دارد و در فاز اجرایی هر گونه اشتباهی که از مراحل قبلی باقی مانده باشد با هزینه های سنگین روبرو خواهد شد.
بازسازی و طراحی “خانۀ حیات دار” برای طراحان تجربه ی باز تعریف روح معماری ایرانی با ظاهری امروزی بود. متریال اصلی در طراحی نمای این ساختمان مسکونی، آجر بود که در ترکیب با بتن به کار رفته است. جداره پروژه به فیلتر تبدیل شد که ارتباط با ناموزونی های بیرون خانه را به حداقل میرساند و در صورت تمایل بخشی از این فیلتر باز یا بسته می شد.
یکی از دغدغه های همیشگی معماران پیوند ساختمان ها با طبیعت و فضای سبز در بستر زندگی شهرنشینی امروز بوده است. در این پروژه نیز طراحان قصد داشتند در طراحی نمای ساختمان گلزار از فضای سبز استفاده شود تا علاوه بر اینکه پاسخی به فضای سبز حیاط باشد، احساسی از سرزندگی هم به نما افزوده شود.
در معماری ایرانی، با وجود خصایلی چون تناسب و زیبایی سردرها و گنبدها و ایوانها خصلتی که بیشتر شایستهٔ بررسی است گوهر معماری ایرانی و منطق ریاضی و عرفانی آن است.
تجزیه و تحلیل بیشتر توسط گروه وریفای بیبیسی (گروه راستیآزمایی در بخش خبر بیبیسی) مقیاس تخریب زمینهای کشاورزی و مناطق متعددی را که خسارت گسترده دیده است more info نشان میدهد.
این مورد از پیش نیازهای طراحی معماری به منظور تعیین تمامی بخش های داخلی و نحوه ارتباط آنها با یکدیگر انجام می شود.
وصله مکانیکی با پیچ کردن و ایجاد اصطکک بین دو وسیله مکانیکی و میلگرد ها با عث انتقال تنش از یک میلگرد به میلگرد بعدی می شود، استفاده از این وصله باعث کاهش ضایعات آرمانور و جلوگیری از باقی ماندن آرماتور های به صورت مهار پوششی می شود.
این روش از طراحی معماری بیشتر برای ساختمان و بناهایی نظیر سینما، تئاتر، موزه، فرهنگسرا و برخی مکان های مذهبی مناسب است.